Verificatie

Label & barcode verificatie systemen

Detecteer print- en etiketteerfouten zowel binnen als buiten de productielijn

Wij zijn gespecialiseerd in ISO-kwaliteitsverificatie van afgedrukte barcodes. We beschikken over 1D- en 2D-lineaire codeverifiers en Data Matrix-verifiers. We werken samen met ’s verschillende fabrikanten van verificatieapparatuur zoals Omron LVS en Axicon.

Onze systemen kunnen de offline gegevensstructuur verifiëren (nadat de code is gecreëerd en na het maken van de definitieve ontwerpen) en inline productie (direct na het afdrukken en/of aanbrengen van de code op het product).

ONTDEK MEER OVER DE VERIFICATIESYSTEMEN

Anticipeer op etiketteringsfouten en voorkom boetes en reputatieschade voor uw bedrijf

Het is gebruikelijk voor bedrijven zonder een verificatiesysteem om afdruk- of etiketteringsfouten te maken, waardoor ze vaak geconfronteerd worden met kosten voor klachten en boetes. Wist u dat dit volledig te vermijden is? Het implementeren van een geavanceerd verificatie- en validatiesysteem, zoals dat van Axicon of Omron LVS, maakt dit mogelijk.

Het hebben van een verificatiesysteem elimineert het risico dat barcodes op producten of verpakkingen niet kunnen worden gescand, wat zorgt voor traceerbaarheid in de hele toeleveringsketen. Hiermee kunnen bedrijven proactief etiketteringsfouten voorkomen en de integriteit van hun producten handhaven.

Barcode verificatie stelt u in staat om:

  • Een kwaliteitscontrolesysteem te hebben dat voldoet aan de barcode kwaliteitseisen van GS1, ISO-standaarden, FDA-regelgeving, UDI, FMD, het Franse CIP en andere standaarden en organisaties
  • Een geautomatiseerd en zeer nauwkeurig systeem te hebben voor duizenden labels per dag
  • De juiste inhoud van elk veld op het etiket te verifiëren
  • Een nauwkeurige afdrukkwaliteit te garanderen, waardoor fouten, incidenten of retourzendingen van klanten worden geminimaliseerd.
  • Een alarmsysteem te hebben dat aangeeft wanneer een code niet kan worden gelezen, een lezing met foutieve inhoud of een lezing met lage kwaliteit.
  • Regels in te stellen die alarmen activeren wanneer het kwaliteitsniveau van een code onder uw normen ligt.
  • Een systeem te hebben dat geschikt is voor industriële desktop printers, etiketteermachines en industriële flexodruk-, offset- of digitale etiketprinters.
  • 20 wereldwijde toepassing normen en meer dan 30 soorten symbolen te verifiëren.
Anticipeer op etiketteringsfouten en voorkom boetes en reputatieschade voor uw bedrijf

Soorten verificatiesystemen op basis van gebruik

Hand-held verifiers

Hand-held verifiers zijn draagbare, hoogwaardige systemen voor offline verificatie van barcodes. Ze zijn veelzijdig en licht van gewicht, ideaal voor magazijnen en productielijnen.

 

Desktop-verifiers

Desktop-apparaten zijn geavanceerde stationaire systemen voor het verifiëren van barcodes. Er zijn twee hoofdtypen desktop-verifiers, afhankelijk van het feit of ze specifiek bedoeld zijn voor inline- of offline-gebruik.

Inline desktop-verifiers zijn compacte, hoogwaardige camera’s die op elke thermische printer kunnen worden geïnstalleerd. Dit systeem garandeert de printkwaliteit van 100% van de afgedrukte labels. Bovendien kan het de afdruk automatisch stoppen wanneer een incident wordt gedetecteerd.

Offline desktop-verifiers kenmerken zich door gebruiksgemak en de mogelijkheid om codes te verifiëren zonder de apparatuur te hoeven vervangen.

Het zijn snelle, geautomatiseerde systemen die u zullen helpen de efficiëntie van uw productielijn en de kwaliteit van uw label- en verpakkingsdrukproces te verbeteren.

 

Aan uw zijde van begin tot eind

1

Advies

We analyseren de behoeften van uw bedrijf om u te begeleiden bij het meest geschikte barcode verificatiesystemen. We hebben diepgaande kennis van de beste beschikbare oplossingen die elke branche in staat stellen hun processen te verbeteren en dus de productiviteit te verhogen. Onze experts zullen uw specifieke situatie bestuderen om u specifieke oplossingen te bieden.

Advies
2

Implementatie

We implementeren geautomatiseerde kwaliteitscontrole software op uw printers. U hoeft u zich nergens zorgen over te maken. De technische afdeling van AIS Scanology zorgt ervoor dat alles soepel verloopt van begin tot eind.

Implementatie
3

Training

We bieden trainingssessies voor medewerkers die verantwoordelijk zijn voor archivering kwaliteitscontrole zodat ze het meeste uit het inspectieprogramma kunnen halen. Bij AIS Scanology hebben we ook specifieke training in codesymbologie en kwaliteitsnormen.

MEER INFORMATIE
Training
4

Follow-up en ondersteuning

Wij staan aan uw zijde wanneer er veranderingen in het bedrijf zijn en u een nieuwe oplossing nodig heeft. We bieden u een bij voorkeur jaarlijkse ondersteuningsdienst, met preventief onderhoud van de gecontracteerde systemen. AIS Scanology staat altijd tot uw beschikking.

MEER INFORMATIE
Follow-up en ondersteuning
5

Validatieservice

IQ, OQ en PQ validatie documentatie. AIS Scanology biedt volledige validatie diensten om ervoor te zorgen dat alle systemen geschikt zijn voor gebruik in gereguleerde sectoren.

MEER INFORMATIE
Validatieservice

Zet de eerste stap naar verbeterde efficiëntie.
Neem contact met ons op

Vul het onderstaande formulier in en het AIS Scanology-team zal binnen 48 werkuren reageren. We zullen uw situatie beoordelen en aanbevelingen doen voor de beste technologische oplossingen om de prestaties van uw bedrijf te optimaliseren.

Neem contact met ons op