Over ons

Wie we zijn

AIS Scanology BV levert, installeert en onderhoudt Machine Vision, Barcode Verificatie, Proofreading, labeling en geautomatiseerde systemen voor verschillende sectoren, waaronder life sciences, voedingsmiddelen en dranken, en productie en logistiek, binnen de Benelux.

Opgericht in 1993 heeft AIS Scanology al meer dan 30 jaar hoogwaardige technische systemen geleverd en hun klanten ondersteund.

Wij zijn gericht op het bieden van de juiste oplossing aan de klant, ontworpen volgens de hoogste normen en inclusief technische ondersteuning die deze sectoren vereisen.

Vanaf het eerste contact werken onze Sales Engineers nauw samen met onze klanten om hun behoeften volledig in kaart te brengen, ontwerpen onze Design Engineers onze oplossingen, installeren onze Project Engineers ze en dat alles terwijl ons Serviceteam de klant verzekert van toegewijde after-sales ondersteuning.

Ons succes is gebaseerd op onze klantgerichte benadering, onze kwalitatieve technische expertise en onze gerichte pre- en post-sales klantenservice.

 

Ons aanbod

AIS Scanology BV is gespecialiseerd in het leveren van ISO 15415/15416 en DPM-barcode testapparatuur, diverse inspectie mogelijkheden, barcodescanners, labels, labelprinters, benodigdheden, NiceLabel printersoftware en een uitgebreid scala aan diensten. Van advies en project ontwerp tot de levering van hardware- en software oplossingen, wij dekken het allemaal. Bovendien bieden we training aan om te voldoen aan de eisen voor barcode kwaliteit.

 

Machine Vision en kwaliteitscontrole

Bij AIS Scanology BV staan we ook vooraan in het leveren van machine visiesystemen. Onze machine visiesystemen maken gebruik van geavanceerde camera’s, software en verlichting om de kwaliteitscontrole in uw productieproces te verbeteren. Wij zijn toegewijd om bedrijven te helpen precisie en efficiëntie te waarborgen in elke fase van hun productie.

 

Vertrouwde partner

Onze uitgebreide staat van dienst en diepgaande expertise op dit gebied maken ons tot een vertrouwde partner voor bedrijven in alle sectoren.

 

Op maat gemaakte oplossingen

We werken nauw samen met onze klanten om hun specifieke behoeften te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden waarmee ze hun doelen kunnen bereiken op het gebied van automatische identificatie en kwaliteitscontrole.

Onze toewijding

In de kern van ons bedrijf ligt een toewijding aan excellentie en klanttevredenheid. We werken nauw samen met onze klanten om hun specifieke behoeften te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden waarmee ze hun doelen kunnen bereiken op het gebied van automatische identificatie en kwaliteitscontrole. Onze uitgebreide staat van dienst en diepgaande expertise op dit gebied maken ons tot een vertrouwde partner voor bedrijven in alle sectoren.

Neem contact met ons op

Wij staan klaar om u te helpen uw bedrijfsvoering te optimaliseren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, om een consult aan te vragen of om te bespreken hoe onze oplossingen uw bedrijf kunnen helpen.

AIS Scanology BV is uw vertrouwde partner in automatische identificatiesystemen en machine vision. Laten we samen werken aan een toekomst die efficiënter en preciezer is voor uw bedrijf.