Vanwege een training op woensdag 12 juni zijn wij telefonisch die dag niet bereikbaar. U kunt ons een email sturen op info@scanology.nl.

Over ons

Welkom bij de nieuwe AIS Groep: Innovatie en samenwerking omarmen

Al meer dan 25 jaar loopt de AIS-bedrijvengroep voorop bij het leveren van innovatieve oplossingen aan een breed scala van industrieën, waaronder de biowetenschappen, de voedingsmiddelen- en drankenindustrie en de productie. Vandaag zijn we verheugd om een nieuw hoofdstuk in onze reis te onthullen: ons nieuwe bedrijfslogo, dat een samensmelting van expertise, innovatie en samenwerkingskracht vertegenwoordigt.

Over het logo:

Ons nieuwe logo weerspiegelt de essentie van onze gezamenlijke toewijding aan het leveren van zeer technische en complexe oplossingen op het gebied van automatisch labelen/afdrukken, visuele inspectie, automatisering van barcodescanning/verificatie en codering/markering. Het symboliseert onze toewijding om grenzen te verleggen, technologische vooruitgang te stimuleren en  aan de veranderende behoeften van onze klanten te voldoen.

Onze visie:

Naarmate we verder groeien, blijft onze visie standvast: het bieden van ongeëvenaarde oplossingen aan onze klanten. Wij geloven in “samen sterker zijn”, en dit weerspiegelt de gezamenlijke inspanningen van ons toegewijde team van meer dan 60 professionals verspreid over Ierland, Spanje en Nederland.

AIS Scanology logo with Part of AIS Group tagline

Ons aanbod

AIS Scanology BV is gespecialiseerd in het leveren van ISO 15415/15416 en DPM-barcode testapparatuur, diverse inspectie mogelijkheden, barcodescanners, labels, labelprinters, benodigdheden, NiceLabel printersoftware en een uitgebreid scala aan diensten. Van advies en project ontwerp tot de levering van hardware- en software oplossingen, wij dekken het allemaal. Bovendien bieden we training aan om te voldoen aan de eisen voor barcode kwaliteit.

 

Machine Vision en kwaliteitscontrole

Bij AIS Scanology BV staan we ook vooraan in het leveren van machine visiesystemen. Onze machine visiesystemen maken gebruik van geavanceerde camera’s, software en verlichting om de kwaliteitscontrole in uw productieproces te verbeteren. Wij zijn toegewijd om bedrijven te helpen precisie en efficiëntie te waarborgen in elke fase van hun productie.

 

Vertrouwde partner

Onze uitgebreide staat van dienst en diepgaande expertise op dit gebied maken ons tot een vertrouwde partner voor bedrijven in alle sectoren.

 

Op maat gemaakte oplossingen

We werken nauw samen met onze klanten om hun specifieke behoeften te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden waarmee ze hun doelen kunnen bereiken op het gebied van automatische identificatie en kwaliteitscontrole.

Onze toewijding

In de kern van ons bedrijf ligt een toewijding aan excellentie en klanttevredenheid. We werken nauw samen met onze klanten om hun specifieke behoeften te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden waarmee ze hun doelen kunnen bereiken op het gebied van automatische identificatie en kwaliteitscontrole. Onze uitgebreide staat van dienst en diepgaande expertise op dit gebied maken ons tot een vertrouwde partner voor bedrijven in alle sectoren.

Neem contact met ons op

Wij staan klaar om u te helpen uw bedrijfsvoering te optimaliseren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, om een consult aan te vragen of om te bespreken hoe onze oplossingen uw bedrijf kunnen helpen.

AIS Scanology BV is uw vertrouwde partner in automatische identificatiesystemen en machine vision. Laten we samen werken aan een toekomst die efficiënter en preciezer is voor uw bedrijf.