AANGEPASTE SOFTWARE OPLOSSINGEN

Aangepaste software oplossingen

Aangepaste software voor auto-identificatie, traceerbaarheid en magazijnbeheer

Ons team van ingenieurs beschikt over uitgebreide expertise in het ontwerpen, installeren en ondersteunen van aangepaste industriële toepassingen.

LEES VERDER

Inspelen op uw unieke productielijn behoeften

Heeft uw productielijn zeer specifieke eisen? We analyseren elk geval grondig, bieden advies en nemen de ontwikkeling van aangepaste software op ons die is ontworpen om uw productieprocessen te verbeteren.

De voordelen van op maat gemaakte software

Met op maat gemaakte software kunt u naadloos alle projectonderdelen integreren. Dit zorgt ervoor dat de klant een enkel aanspreekpunt heeft dat verantwoordelijk is voor het overzien van het project van begin tot eind.

Ontvang uw op maat gemaakte software

Welk type op maat gemaakte software heeft u nodig?

 • AIS Trends: Data-analyse software ontworpen voor aangepaste productielijnen.
 • AIS Control: Een toepassing voor het analyseren van de efficiëntie van een productie-installatie. Het maakt grafische weergave mogelijk van productgerelateerde gegevens, machine steltijden, productiestops, productiesnelheden en meer.
 • AIS Box: Een toepassing voor het regelen van de productie van geserialiseerde dozen op een lijmmachine. Het controleert of de serienummers behoren tot de geautoriseerde database en berekent een materiaalbalans na elke productierun.
 • AIS ID: Een toepassing die elke LVS-verificateur aanvult en PDF-rapporten levert op basis van configureerbare zoekcriteria. Deze rapporten kunnen worden aangepast met het logo van de klant.
 • Traceability (TrazAIS): Zorgt ervoor dat producten gemakkelijk te identificeren zijn met de juiste etikettering en codering.
 • Label Manager (NiceLabel): Vereenvoudigt het label proces voor bedrijven, van label ontwerp tot afdrukken.

Aangepaste software ontwikkeling voor verbeterde efficiëntie en naleving

We ontwikkelen aangepaste software voor verschillende industriële sectoren, variërend van farmaceutica tot voedsel- en drank productie tot aan productie zelf.

De implementatie van aangepaste software biedt verschillende voordelen:

 • Volledige controle over industriële traceerbaarheid op alle identificatieniveaus (per eenheid, verpakking of pallet), wat zorgt voor nauwkeurige etikettering en codering, ongeacht de bestemming.
 • Onderzoek van inkomende grondstoffen via leveranciers barcode scanning of on-demand barcode printing.
 • Registratie van informatie gedurende de gehele productieketen, inclusief toevoegingen van grondstoffen, productie en verpakkingsprocessen.
 • Traceerbaarheid van serienummers, batchnummers, THT- of verval- datums, gewichten, hoeveelheden en andere essentiële informatie voor eenvoudige toegang.

Analyse van productie-efficiëntie en meer

 • Anticipeer op productiefouten via trendanalyse.
 • Beheer gegevens die tijdens de productie zijn verzameld waardoor eenvoudige toegang en rapportgenerator mogelijk is.
 • Ontwerp en print barcode-etiketten snel en moeiteloos met NiceLabel.
 • Behoud controle over aangepaste software via mobiele apparaten voor verbeterde flexibiliteit.

Aan uw zijde van begin tot einde

Advies

We analyseren de behoeften van uw bedrijf om begeleiding te bieden en een softwareontwikkeling service op maat aan te bieden die perfect aansluit bij uw eisen. Onze uitgebreide kennis van toonaangevende oplossingen stelt industrieën in staat hun processen te verbeteren en de productiviteit te verhogen. Onze experts duiken in uw specifieke geval om nauwkeurige oplossingen te bieden.

 

Implementatie

We installeren naadloos de aangepaste software die we hebben ontwikkeld. Wees gerust, de technische afdeling van AIS Scanology zorgt voor een soepele implementatie van begin tot einde.

 

Training

We verzorgen trainingssessies voor uw personeel dat verantwoordelijk is voor het maximaliseren van de voordelen van op maat gemaakte software voor uw bedrijf.

 

 

Verdere informatie

Opvolging en ondersteuning

We staan aan uw zijde. Of uw bedrijf veranderingen ondergaat die nieuwe oplossingen vereisen, u technische vragen heeft over geïmplementeerde systemen of u ondersteuning nodig heeft voor projecten met unieke specificaties – we bieden een bij voorkeur jaarlijkse ondersteuningsservice, compleet met preventief onderhoud voor gecontracteerde systemen. AIS Scanology staat altijd tot uw beschikking.

Zet de eerste stap naar verbeterde efficiëntie.
Neem contact met ons op

Vul het onderstaande formulier in en het AIS Scanology-team zal binnen 48 werkuren reageren. We zullen uw situatie beoordelen en aanbevelingen doen voor de beste technologische oplossingen om de prestaties van uw bedrijf te optimaliseren.

Neem contact met ons op