Vanwege een training op woensdag 12 juni zijn wij telefonisch die dag niet bereikbaar. U kunt ons een email sturen op info@scanology.nl.

Inspectieplatform

Automatiseer de kwaliteitscontrole van het uiteindelijke artwork met behulp van automatische inspectiesystemen.

Automatische inspectie stelt u in staat gescande documenten en gescande drukproeven te vergelijken om de verschillen te detecteren

Valideert elk type bestand snel, nauwkeurig en automatisch.Verbeter de kwaliteitscontrole van het definitieve artwork met precisie tot op de laatste pixel. Met de software van Global Vision kunt u bestanden vergelijken om wijzigingen in tekst, afbeeldingen, barcodes, braille-tekst en zelfs kleurveranderingen te detecteren.

Wij zijn de officiële distributeur in Spanje van Global Vision, de wereldleider in geautomatiseerde proeflees oplossingen, met zijn twee softwareprogramma’s: GVD en Verify (proeflees software).

LEER MEER OVER AUTOMATISCHE INSPECTIESYSTEMEN

Voorkom de verspreiding van gedrukte materialen met fouten dankzij een geautomatiseerd kwaliteitscontrolesysteem

Voorkom dat u meerdere proeflezingen van drukbestanden moet maken en vereenvoudig hun kwaliteitscontrole. Drukwerk gaat door vele handen voordat ze worden geproduceerd, van de ontwerpteams, naar marketing, naar de juridische afdeling, en tot slot de drukker.

De enige manier om er absoluut zeker van te zijn dat het juiste artwork zonder fouten wordt geproduceerd, is door een geautomatiseerd verificatieproces te hebben, met behulp van een digitaal artwork vergelijkingsprogramma.

 

Geautomatiseerde kwaliteitscontrole van bestanden stelt u in staat om:

  • Kwaliteitscontrole te hebben over verpakkingen, labels of elk gedrukt materiaal, zoals brochures of instructies
  • Fouten en veranderingen tussen bestanden te detecteren, zelfs in bestanden met verschillende lagen
  • Bestanden te vergelijken met een door de klant goedgekeurde standaard
  • Goedkeuringen te standaardiseren over afdelingen en de goedkeuring tijd voor gedrukte materialen te verkorten
  • Te voorkomen dat u productieruns moet herhalen of dat de eindklant het product met fouten ontvangt
  • Spelling en kleurnauwkeurigheid tussen definitief artwork te controleren
  • Barcodes en braille-tekst te inspecteren en te valideren zonder de noodzaak van een barcodescanner
  • Met één klik rapporten te genereren, zodat u de fouten gemakkelijk kunt zien
Voorkom de verspreiding van gedrukte materialen met fouten dankzij een geautomatiseerd kwaliteitscontrolesysteem

Aan uw zijde van begin tot eind

1

Advies

We analyseren de behoeften van uw bedrijf om u te begeleiden bij het optimaliseren van uw interne processen. We hebben diepgaande kennis van de beste beschikbare oplossingen die elke industrie in staat stellen haar processen te verbeteren en zo de productiviteit te verhogen. Onze experts zullen uw specifieke situatie bestuderen om u specifieke oplossingen te bieden.

Advies
2

Implementatie

We installeren de geautomatiseerde kwaliteitscontrole software op uw computers. U hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Het technische team van AIS Scanology zorgt ervoor dat alles van begin tot eind soepel verloopt.

Implementatie
3

Training

We bieden trainingssessies aan het personeel dat verantwoordelijk is voor kwaliteitscontrole zodat ze het meeste uit het inspectieprogramma kunnen halen. Bij AIS Scanology hebben we ook specifieke training in code-symbolen en kwaliteitsnormen.

MEER INFORMATIE
Training
4

Follow-up en ondersteuning

We staan ​​altijd aan uw zijde: als er veranderingen zijn in het bedrijf en u een nieuwe oplossing nodig heeft, als u technische vragen heeft over de geïmplementeerde systemen of als u ondersteuning nodig heeft voor een project met specifieke bijzonderheden. Wij bieden u een bij voorkeur jaarlijks ondersteuningsdienst, met preventief onderhoud van de gecontracteerde systemen. AIS Scanology staat altijd tot uw beschikking.

MEER INFORMATIE
Follow-up en ondersteuning
5

Validatie dienst

IQ-, OQ- en PQ-validatie documentatie. AIS Scanology biedt volledige validatie diensten om ervoor te zorgen dat alle systemen geschikt zijn voor gebruik in gereguleerde industrieën.

MEER INFORMATIE
Validatie dienst

Zet de eerste stap naar verbeterde efficiëntie.
Neem contact met ons op

Vul het onderstaande formulier in en het AIS Scanology-team zal binnen 48 werkuren reageren. We zullen uw situatie beoordelen en aanbevelingen doen voor de beste technologische oplossingen om de prestaties van uw bedrijf te optimaliseren.

Neem contact met ons op