Vanwege een training op woensdag 12 juni zijn wij telefonisch die dag niet bereikbaar. U kunt ons een email sturen op info@scanology.nl.

GVD INSPECTIESOFTWARE

GlobalVision Desktop: het toonaangevende systeem voor kwaliteitscontrole en inspectie in de grafische industrie van Global Vision

GlobalVision Desktop (GVD) is een toepassing die de controle van grafische bestanden automatiseert om wijzigingen of fouten te detecteren, zelfs tijdens het afdrukken.

 • Bepaal het stramien dat is goedgekeurd door de klant en waarmee vergelijkingen moeten worden uitgevoerd.
 • Scan het voorbeeld om te vergelijken, zodat het programma wijzigingen in teksten, afbeeldingen, kleuren en zelfs barcodes of braille-teksten kan detecteren. U kunt het ook vergelijken met een digitaal bestand.
 • Los fouten op die door het programma zijn gedetecteerd, om zo massaal afdrukken van defecte bestanden en klachten van klanten te voorkomen.
MEER INFORMATIE AANVRAGEN

Geautomatiseerde inspectie van verpakkings- en gedrukte documenten

Met de scanner van Global Vision kunt u gedrukte voorbeelden vergelijken met het digitale stramien om foutloos afdrukken te waarborgen. Dit vermindert het risico op fouten en daarmee klachten van klanten, wat kan leiden tot het terugroepen van defecte verpakkingen of drukwerk

 • Voorkomt afdrukfouten: detecteert snel fouten zoals krassen of vlekken. U kunt ook controleren op conversiefouten door het originele definitieve artwork (zowel PDF als Adobe Illustrator) te vergelijken met het gedrukte voorbeeld.
 • Inspectie van verpakkingen (ook cilindrische): u kunt fouten en verschillen van de goedgekeurde standaard detecteren, zelfs in cilindrische formaten. Deze functionaliteit is bijzonder nuttig voor de voedingsindustrie, omdat het fouten in voedingsinformatie op elk type verpakking kan detecteren.
 • Documentinspectie: u kunt gedrukte pagina-documenten controleren, zoals handleidingen, brochures of product instructies. U kunt ook controleren of het definitieve gecontroleerde document geen ongewenste wijzigingen heeft ondergaan, zelfs als het door verschillende afdelingen is gegaan.
Geautomatiseerde inspectie van verpakkings- en gedrukte documenten

Pixel-voor-pixel grafische inspectie

Met GVD-software kunt u bestanden vergelijken om wijzigingen te detecteren en te valideren:

 • Afbeeldingen: detecteert veranderingen of ontbrekende afbeeldingen. De toepassing legt automatisch de hoofdbestanddelen over de voorbeeldbestanden om te kunnen detecteren of er verschillen zijn die kunnen worden gecorrigeerd.
 • Teksten: detecteert verkeerde lettertypen, veranderingen in lettergrootte of veranderingen in teksten.
 • Barcodes: inspecteert en leest barcodes ter validatie zonder de noodzaak van een barcodelezer.
 • Brailleteksten: controleert en vertaalt teksten geschreven in braille op geldigheid en naleving van wettelijke vereisten.
Pixel-voor-pixel grafische inspectie Pixel-voor-pixel grafische inspectie

Kleur Verificatie

Wees gerust dat u bestanden in de juiste kleuren afdrukt. Het GVD-programma van Global Vision stelt u in staat om:

 • Pantone®-bibliotheken gebruiken: vind de dichtstbijzijnde kleur uit de Pantone®-bibliotheek die u wilt gebruiken, of het nu een metallic kleur of een pastelkleur is.
 • Nauwkeurige kleurwaarden krijgen: u kunt de specifieke waarde van een kleur in LAB, CMYK en RGB in slechts één klik zien, en u kunt één kleurreferentie vervangen door een andere vanuit de toepassing.
 • Kleur Inspectierapporten genereren: stuur rapporten met kleurverschillen die zijn gevonden ter goedkeuring naar de klant.
Kleur Verificatie

Ondersteunt meerdere bestandstypen

De GVD-software van Global Vision ondersteunt bestanden van elke grootte en is compatibel met de volgende indelingen:

Ondersteunt meerdere bestandstypen

Zet de eerste stap naar verbeterde efficiëntie.
Neem contact met ons op

Vul het onderstaande formulier in en het AIS Scanology-team zal binnen 48 werkuren reageren. We zullen uw situatie beoordelen en aanbevelingen doen voor de beste technologische oplossingen om de prestaties van uw bedrijf te optimaliseren.

Neem contact met ons op