Machine Vision

Vroegtijdige detectie van productielijn fouten met Machine Vision

Detecteer onregelmatigheden in de productielijn met geavanceerde computersystemen voor beeldherkenning

Door gebruik te maken van onze state-of-the-art computer vision-camera’s en sensoren kunt u proactief potentiële problemen voorkomen, wat leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen.

 

Op maat gemaakte Machine Vision Systemen

We zijn gespecialiseerd in het klantgericht op maat maken van machine vision-oplossingen die juist op de beste manier aansluiten bij uw onderneming. Onze ingenieurs zullen klantgerichte op maat gemaakte machine vision-software ontwikkelen om voortdurend toezicht te houden op uw productielijn

LEES MEER OVER MACHINE VISION-SYSTEMEN

Uitgebreide Machine Vision Diensten

 • Detectie van afwijkingen in zowel metaal als kunststof.
 • Identificatie van assemblage fouten
 • Cross-verificatie controle
 • Monitoring van wisselende afdrukken
 • Robotische begeleiding
 • Kwaliteitsborging van verpakkingen
 • Industriële metrologie
 • Geavanceerde Machine Learning
 • Nauwkeurige controle over bedrukte ontwerpen

De zekerheid van Machine Vision Inspectiesystemen

Niemand zit op fouten te wachten. Het is daarom verstandig om mogelijke fouten een stap voor te zijn met controle systemen, zoals digitale inspectiecamera’s om ervoor te zorgen dat er geen problemen/fouten ontstaan.

Het integreren van machine vision in uw productielijnen biedt tal van voordelen, waaronder:

 • Zorgvuldige kwaliteitscontrole, handhaving van ongeëvenaarde kwaliteitsnormen.
 • Snelle herkenning, inspectie en fout/defect detectie.
 • Precieze positionering controle van onderdelen.
 • Non-contact industriële meting.
 • Begeleiding van geautomatiseerde robotica.
 • Naadloze integratie zonder verstoring van de productielijn.
 • Automatische detectie, lokalisatie en identificatie van items.
 • Visuele inspecties die menselijke beoordelingen in betrouwbaarheid overtreffen.
 • Foutdetectie in 1D- en 2D-barcodes, samen met item tracking en item herkenning.
 • Vermindering van stilstaande productie  door proactief op fouten te anticiperen.
De zekerheid van Machine Vision Inspectiesystemen

Your Partner Throughout the Entire Process

1

Advies

Wij analyseren de behoeften van uw bedrijf en verstrekken begeleiding om uw productielijn te optimaliseren. Met diepgaande kennis van de meest geschikte oplossingen empoweren we elke industrie om haar processen te verbeteren, resulterend in verhoogde productiviteit. Onze experts verdiepen zich in uw specifieke situatie om op maat gemaakte oplossingen te leveren.

Advies
2

Softwareontwikkeling

Bent u op zoek naar (aangepaste) machine vision-software die is afgestemd op unieke vereisten? Neem dan eens een kijkje bij AIS Scanology B.V. in Beugen. Ons team van softwareontwikkelaars is in staat een oplossing te creëren die nauw aansluit bij de specifieke kenmerken van uw bedrijf.

Softwareontwikkeling
3

Implementatie

Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het implementeren van nieuwe visiesystemen binnen uw organisatie en zorgen voor een naadloze overgang.
De technische afdeling van AIS Scanology B.V. beheert het hele proces van begin tot eind.

Implementatie
4

Training

Ons personeel verzorgt trainingssessies voor degenen die verantwoordelijk zijn voor het bedienen van de gemaakte/geplaatste vision systemen, wat zorgt voor grip houden op een optimale bediening van de systemen waardoor volledige onafhankelijkheid wordt verleend met de geïmplementeerde systemen.

Bij AIS Scanology B.V. bieden we gespecialiseerde trainingen aan, met name op het gebied van barcode kwaliteitscontrole en verificatie normen voor kwaliteit. Deze trainingen kunnen ook worden verzorgd voor grotere groepen.

MEER INFORMATIE
Training
5

Ondersteuning en onderhoud

AIS Scanology spant zich tot het uiterste in om klanten te ondersteunen waar dat nodig is. Of het nu gaat om veranderingen binnen uw bedrijf die nieuwe oplossingen vereisen, technische vragen over geïmplementeerde systemen, incidenten die zich voordoen, of ondersteuning voor een project met unieke specificaties, wij staan voor u klaar.

Daarnaast bieden wij een jaarlijkse service aan die op locatie van de klant of op de locatie van AIS Scanology B.V. wordt uitgevoerd, inclusief preventief onderhoud voor zowel gecontracteerde als niet-gecontracteerde verificatiesystemen. Hierbij wordt een kalibratie certificaat afgegeven, waardoor uw apparatuur up-to-date is in het geval van een audit.

AIS Scanology zet zich in om proactief problemen op te lossen en streeft ernaar de klant voorop te stellen en vooruit te helpen.

MEER INFORMATIE
Ondersteuning en onderhoud

For Further Information,
Please Contact Us

Vul het onderstaande formulier in en het AIS Scanology-team zal binnen 48 werkuren reageren. We zullen uw situatie beoordelen en aanbevelingen doen voor de beste technologische oplossingen om de prestaties van uw bedrijf te optimaliseren.

Neem contact met ons op