AIS Scanology: Specialisten in industriële systeem automatisering

We implementeren op maat gemaakte oplossingen op basis van de behoeften van elke industrie, product en productielijn:

Foutdetectie en kwaliteitscontrole

Met machine vision hebt u totale controle over de productielijn, waarbij altijd een hoge kwaliteit wordt gegarandeerd en productieverliezen worden geminimaliseerd.

Geïntegreerd productiebeheer

Een industriele automatiserings- en controlesysteem waarmee u metaal- en kunststof braam, afsluiting en vulling, robot begeleiding en onderdeel metrologie kunt detecteren.

Code lezen en -verificatie

Automatiseer het verkrijgen van gegevens met behulp van ons uitgebreide assortiment barcode lezers. Daarnaast adresseren ze labeling problemen met een barcode verificatiesysteem dat specifiek is afgestemd op de taak. Hiermee voorkomt u boetes en klachten.

Geavanceerde controle met Deep Learning

Bereik productclassificatie die verder gaat dan wat mogelijk is met standaard machine visiesystemen. We bieden beeldanalyse software met kunstmatige intelligentie voor inspectie doeleinden.

Label- en verpakking controle

Heb altijd controle over uw gedrukte ontwerpen met intelligente inspectie- en profielsystemen voor labels, bijsluiters en verpakkingen.

Aangepaste software

Heeft u een productielijn met zeer specifieke behoeften? We analyseren elk geval, adviseren u en ontwikkelen software die elke behoefte voor de verbetering van uw productielijnen dekt.

Innovatie

Wij besteden aanzienlijke middelen aan onderzoek en ontwikkeling, gericht op het verbeteren van de effectiviteit van de industrie.

Bij AIS Scanology bevinden we ons in de voorhoede van innovatie binnen de productie-industrie. Wij bieden onze klanten de kracht van grensverleggende oplossingen die hun operationele processen herdefiniëren.

Ons uitgebreide dienstenpakket, inclusief kunstmatige visionsystemen, machine learning en software ontwikkeling op maat garandeert niet alleen superieure kwaliteitscontrole maar legt ook de basis voor ongeëvenaarde efficiëntie- en productiviteitsverbeteringen.

Door voortdurend onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe technologieën blijven we voorop lopen in de trends binnen de industrie. Op deze manier bieden we onze klanten toegang tot de meest innovatieve tools en strategieën die momenteel beschikbaar zijn.

ONTDEK MEER

Duurzaamheid

Altijd een stap vooruit

Wij hechten waarde aan het milieu en hebben een passie voor mensen.

Om deze waarden te verankeren in ons bedrijf, hebben we concrete stappen ondernomen om duurzaamheid, gelijkheid en teamwork tot essentiële pijlers te maken.

Naast het optimaliseren van operaties en het verhogen van de productiviteit dragen onze oplossingen indirect bij aan een duurzamere toekomst voor onze klanten. Door fouten te minimaliseren en verspilling te verminderen, verminderen onze automatiseringssystemen de milieubelasting van productieprocessen.

Bovendien blijven we ons inzetten voor innovatie door voortdurend eco-vriendelijke technologieën en praktijken te verkennen binnen onze oplossingen. We geloven dat duurzaamheid een gezamenlijke inspanning is. Door middel van onze automatiserings implementaties stellen we onze klanten in staat stappen te zetten naar een meer milieubewuste toekomst, zonder concessies te doen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en precisie.

Bij AIS Scanology is duurzaamheid geen doel op zich; het is een integraal onderdeel van onze benadering van productie-excellentie.

Duurzaamheid

Waarom AIS Scanology?

Efficiëntie behalen met industriële automatisering en advies van AIS Scanology

Ons doel is om datgene wat complex lijkt, eenvoudig te maken. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in industriële automatisering, met als doel u de beste resultaten te laten behalen en uw kwaliteitscontrolesysteem te optimaliseren.

Wij zijn uw partner vanaf de analyse fase en verstrekken advies over de optimale oplossing tot aan de implementatie en opvolgende monitoring. Zo heeft u een betrouwbare partner op het gebied van controle- en automatiseringstechnologie.

Met meer dan twee decennia aan ervaring en een wereldwijde aanwezigheid via onze dochterondernemingen, waaronder AIS Scanology, brengen we een schat aan expertise met ons mee. Onze holistische benadering van automatisering en kwaliteitscontrole waarborgt dat elk aspect van uw productieproces is geoptimaliseerd. We zijn er trots op op maat gemaakte oplossingen te leveren, responsieve ondersteuning te bieden en een breed scala aan diensten aan te bieden, zodat onze klanten een ongeëvenaard niveau van service en expertise ervaren.

Maak kennis met ons

CONTACT OPNEMEN

Opdrachtgevers welke hun efficiëntie verhoogd hebben

Wil je op de hoogte blijven?

Alle laatste nieuws over industriële automatisering en besturingssystemen in je inbox.

Abonneer je om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in besturings- en automatiseringstechnologie.

Wil je op de hoogte blijven?