Maandag 6 mei zijn we tussen 10.00 en 12.00 telefonisch niet/minder bereikbaar.
Blog & Events AIS VISION SYSTEMS

Nieuws

Onthulling van de toekomst: het nieuwe logo van AIS Group

26 - 02 - 2024

Bij AIS Group geloven we in de kracht van innovatie en samenwerking. Vandaag zijn we verheugd om een belangrijke mijlpaal in onze reis te delen: de onthulling van ons gloednieuwe bedrijfslogo. Dit logo vertegenwoordigt meer dan alleen een visuele verandering; het is een symbool van onze niet-aflatende toewijding aan uitmuntendheid en vooruitgang bij het leveren van op maat gemaakte oplossingen aan onze klanten.

Verbetering van de menselijke visie en transformatie van kwaliteitscontrole:

Ons nieuwe logo vertegenwoordigt een samensmelting van expertise, innovatie en samenwerkingskracht en bevestigt ons leiderschap in het leveren van geavanceerde, zeer technische oplossingen in diverse sectoren, van biowetenschappen tot voedingsmiddelen en dranken en productie.

Bovendien markeert dit logo een cruciaal moment in onze reis, en onze niet-aflatende inzet om een revolutie teweeg te brengen in de efficiëntie van geautomatiseerde industriële oplossingen, waarbij we verschuiven van een mensgerichte benadering naar een technologisch geavanceerde benadering.

We hebben alle versnellingen in de machines gesynchroniseerd, waardoor perfectie in elke productielijn is gebracht: automatisch printen en labelen, machine vision, kunstmatige intelligentiesoftware, robotica, verificatie en nog veel meer.

Van mens naar machine:

Het nieuwe ontwerp is een visuele weergave van deze transformatie. Het weerspiegelt de overgang van menselijke inspectie naar geautomatiseerde, op visie gebaseerde kwaliteitscontrole – een transformatie die de efficiëntie tot 100% verhoogt. De ontwerpfilosofie van het logo belichaamt het idee om het beste uit het menselijke zicht te halen en dit te verbeteren met de precisie en snelheid van machine-intelligentie.

Het creëren van een technische gemoedsrust:

Bij AIS Group draait het allemaal om het naar nieuwe hoogten brengen van industriële automatisering door de kracht van technologie. De synergie die door deze samenwerking ontstaat, weerspiegelt de overtuiging dat “we samen een technische gemoedsrust creëren.” Ons toegewijde team van meer dan 60 professionals in Ierland, Spanje en Nederland heeft onvermoeibaar gewerkt om deze mijlpaal mogelijk te maken.

Blijf ons volgen voor meer updates en opwindende ontwikkelingen terwijl we verder gaan met hernieuwde energie en visie.

Verder ontdekken:

Over ons

#AISGroup #Innovation #NewLogo